112 Othello Road, St Helena, WELKOM, 9459       Cell: 072 140-8833        





  » Home

  » Rooms

  » Photo Gallery

  » Map / Directions

  » Contact us

  » Reviews

  » Cancellation Policy



                     REVIEWS

      ____________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

Wayne F: [Lekkeslaap] Mei 2019
Voel soos die huis weg van die huis.
Goeie mense, lekker plekkie, skoon en netjies. Net wat mens nodig het.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hannes P: [Booking.com] Mei 2019
9,2/10
____________________________________________________________________________

Patrick P: [Booking.com] May 2019
10/10
Positive: Great and secure. Friendly and clean
Negative: Liked everything
____________________________________________________________________________

Tsholofelo N: [Lekkeslaap] April 2019
Soeteweide provided us with a comfortable stay.
I was impressed with the cleanliness of the place including the well-maintained garden.
The owners are friendly and welcomed us warmly, something that means a lot to travellers
and something one does not expect much of from that part of the country.
___________________________________________________________________________

Sandy B: [Booking.com] February 2019
10/10
Felt happy and secure
Positive: Tranquillity and cleanliness was super !
Negative: None
____________________________________________________________________________

Isibaya B: [Booking.com] February 2019
10/10
Value for money, convenient, very pleasant !!
Positive: Attitude of both hosts, cleanliness of the rooms.
Negative: None
The property was only 5 minutes away from where my meeting was. Very convenient !!
I was able to watch Sundowns match on SS4 in my room, didn't expect that. Huge bonus !
____________________________________________________________________________

Hannes S: [Lekkeslaap] Februarie 2019
Baie sentraal geleŽ, gerieflik, privaat, skoon en netjies.
Denise en Deon het my baie vriendelik ontvang, die eenheid was perfek vir 'n enkele persoon wat 'n bekostigbare plek vir twee aande benodig.
Dit was skoon, netjies en gerieflik.
Baie dankie Denise, weereens vir julle vriendelikheid en gasvryheid.
Ek sal beslis weer van julle dienste gebruik maak wanneer ek in die omgewing is.
____________________________________________________________________________

Jacquline L: [Lekkeslaap] Februarie 2019
Ons het vreeslik lekker geslaap en dit is baie rustig daar.
Regtig 'n lekker plekkie om oor te bly.
____________________________________________________________________________

Jana A: [Booking.com] Desember 2018
10/10
Fantastisch
Super vriendelijke mensen. Ze hebben ons echt goed geholpen.
Heel proper, goede ligging.
Alles wat we nodig hadden na onze aankomst in Zuid-Afrika.
Een echte aanrader!
____________________________________________________________________________

Lisa P: [Booking.com] November 2018
10/10
____________________________________________________________________________

Sentle M: [Lekkeslaap] November 2018
Gemaklik en voldoende.
Baie dankie aan tannie Denise en die oom wat my so vriendelik ontvang het.
Ek het baie lekker geslaap.
____________________________________________________________________________

Wessel J: [Lekkeslaap] November 2018
Perfekte oornagplek in die Vrystaat.
Alles wat jy benodig is daar, van veilige parkering to DStv.
en die mense is vriendelik en niks ontbreek nie.
Ek sien hulle binne 6 weke weer.
_______________________________________

Ben M: [Booking.com] September 2018
10/10
Wonderful
Liked the warmth the room had and the dstv
____________________________________________________________________________

John L: [Airbnb] September 2018
I enjoyed my stay.
Denise was very helpful and friendly.
The place was spotless.
_____________________________________________________________________________

Gobonweng N: [Lekkeslaap] September 2018
Gasvry en behulpsaam.
Baie behulpsame gasvrou.
Het oorslaap geniet.
_____________________________________________________________________________

Marianne K: [Lekkeslaap] September 2018
Lekker gebly.
Vriendelike diens. Netjies en skoon.
_____________________________________________________________________________

Hannes L: [Privaat] Augustus 2018
Many thanks for accommodating me at the last minute!
It was a most enjoyable stay and I will definitely book in with you again when I am next through in Welkom.
________________________________________

Sumari D: [Booking.com] July 2018
10/10
________________________________________

Stephen D: [Airbnb] Julie 2018
A nice place to stay in Welkom offering reasonable value all considered.
________________________________________

Kobie N: [Safarinow] Julie 2018
Awesome. We were welcomed and felt at home.
Lovely place and what we expected.
_______________________________________

Lucy V: [Lekkeslaap] Julie 2018
Baie aangenaam, netjies en vriendelik.
Baie goed en hoogs aanbeveelbaar.
_______________________________________

Phia M: [Lekkeslaap] Junie 2018
Die ideale verblyf vir my sakereis na Welkom.
Vir my was Soeteweide die ideale verblyfplek vir my werksbesoek aan Welkom.
Dit is sentraal geleŽ in 'n veilige woonbuurt.
Die kamer is volledig toegerus met alles wat ek nodig gehad het.
Dis baie veilig en heerlik privaat.

________________________________________

Wolfgang Von Loeper: [Airbnb] Mei 2018
Definitely worth a stay and a wonderfully stylish garden.
Lovely hosts !
________________________________________

Anton L: [Lekkeslaap] Maart 2018
Vriendelik netjies en gasvry.
Enigste gastehuis met 'n strykyster en strykplank ook.
Gemaklike werksarea en alles wat mens nodig het.
________________________________________

Linda M: [Lekkeslaap] Feb 2018
A welcoming, pleasant experience.
Lovely garden setting in a safe environment.
I will stay here again with every trip I do to the Free State.
________________________________________

Francois S: Desember 2017
Baie netjies, net wat ek gesoek het
________________________________________

Susan O: [Lekkeslaap]: Nov 2017
Huislik en hartlik en netjies.
Heerlike oornagplek, met goeie diens en vriendelike gasvrou.
What a lovely place to stay at.
________________________________________

Theunis S: [Safarinow]: Okt 2017
Very neat rooms and friendly helpful owner.
Soeteweide is well situated in a quiet suburb but close to shops.
The reception was very friendly and efficient.
Rooms were very neat and well equiped.
________________________________________

Ziane vd N: [Safarinow]: Aug 2017
What a lovely place to stay at.
________________________________________

Gusta K: [Lekkeslaap]: Aug 2017
Alles goed en netjies. Kan dit verseker aanbeveel.
Net 'n gewone dorp met winkels, ens.
________________________________________

Soeteweide has received a 5 star rating
from Sleeping-OUT customers that booked with you.
Congratulations Denise
You've been rated by your customers as a trusted and verified accommodation establishment offering a quality experience.
This prestigious badge recognises excellence coupled with positive reviews from Sleeping-OUT customers that have stayed with Soeteweide.

________________________________________

SleepingOut:
Very enjoyable.
Michael Fryer - 16 May 2015
________________________________________

Dirk Tjallinks, South Africa: (safarinow.com)
5 star
13 October 2014
This is a very recommendable Guest House of above average standard.
Very clean with friendly host.
In a quite area close to the CBD.
Will go there again.
________________________________________


Copyright © 2019 Soeteweide.  All rights reserved.







































































AmazingCounters.com